2021-01-14 70 浏览
二人限聚👭期间 好多餐厅都小左人龙🚶🏽🚶🏻‍♂️呢间系旺角既楼上cafe ☕️平日都几多人排队 今日兴起就决定黎个快闪lunch 🍽 见到食评都赞佢地既 lunch 🥂质素同价钱💰都好合理 🤩🤩 餐厅环境昏暗💡晚空间感十足 好阔落 适合一班朋友聚旧 职员安排左坐窗口sofa 位 望出去系高楼大厦🏭今日order 左一个set lunch 🥢炭烧香草羊扒配红酒烧汁饭 🍚$98 (可选意粉🍝,薯菜🥬)餐汤只有一款,杂菜汤🥣,有小小微辣🌶, 唔系咁岩我口味 如果有忌廉汤会更佳👏🏼主菜羊架🐏上场 烧得香喷喷👅卖相几吸引 👀浓厚既香草味🌱羊膻味唔重点餐个时没有生熟度既选择 但估计佢系煮7成熟, 系最多人钟意食既口味😇烧得岩岩好 肉质嫩滑 唔会太老 😋有一旧既脂肪比较多对隔离既配菜 豆角🌿,蕃茄🍅有惊喜 唔系普通恰,佢煎香🍳左再加左小小幼盐🧂吊味,几惹味,好钟意 😙平时啲配菜都食唔哂,但呢碟我食得哂 🥣仲想要多啲豆角 ********************而家透过OpenRice 网上订座仲有88折

今日order 左一个set lunch 🥢
炭烧香草羊扒配红酒烧汁饭 🍚$98 (可选意粉🍝,薯菜🥬)
烧得岩岩好 肉质嫩滑 唔会太老 😋有一旧既脂肪比较多

********************