2020-07-29
要喺中環搵唔太貴、又黃嘅良心餐廳💛真係唔容易😆平日懶得出食評既我,呢一間真係真心推介!!所以特登出一個post讚💛✨Macky’s位於係威靈頓街嘅頂頂,行過會以為間餐廳係酒吧,入到去其實係好有情調嘅一間小西餐廳🥰食物質素咁好(但都係around $80-120一個set lunch...喺中環喎你諗吓!仲要坐得好舒服)雖然係日頭,但餐廳嘅氣氛真係好唔錯.... 不斷播着好有feel嘅懷舊浪費情歌🥰(絕不老土) 我相信老闆係一個十分有音樂品味同浪漫既人, 其他食客都有時會亨歌,係陶醉同relax 嘅表現~ 😄侍應好有禮貌同細心。叫咗兩個set lunch,一個係carbonara,一個係unforgettable burger💛兩個都真係好好食!呢間餐廳我一定一定會再嚟! ✨
Carbonara
Unforgettable Burger