2023-11-02 170 浏览
首先讲吓个环境,整个环境都好大,枱与枱之间都好阔落,坐得好舒服,我估平时lunch time应该会好多人,但因为我当日系星期六嘅夜晚去食,相对地就比较静啲,反而仲几好添😂唔会太嘈,而且整个餐厅系蓝白同木色做主题!白酒奶油三文鱼意粉除咗有三文鱼外,有啲惊喜,仲有三文鱼子,鱼子几鲜甜!三文鱼有一口size 又有一块小小地放系意粉上,摆盘都几靓!而且整到岩岩够熟!个汁带微微酒香同亦几creamy!😍黑松露带子奶油炖饭黑松露味好香,带子鲜甜又juicy!!有三只带子系正常量,另外,仲有一只温泉蛋,令米饭更加湿润,但个米饭依然保持粒粒分明,软硬适中!鲜姜青柠梳打加咗片叶就成杯饮品靓仔咗!姜味唔算好浓,但饮落去好fresh!!!同埋佢啲bubbles 维持咗好耐😂红枣桂圆茶几好👍🏻啲红枣磨到劲细粒,所以个味都好出!正!

白酒奶油三文鱼意粉

黑松露带子奶油炖饭

鲜姜青柠梳打

红枣桂圆茶

几好👍🏻啲红枣磨到劲细粒,所以个味都好出!正!