2011-05-17 281 浏览
12点夜晚后先去..今次唔驶等就试佢啦!试左 羊肉串..得3粒...第1粒试唔出咩肉..第2粒开始有..感觉似曾相识..第3粒原全觉系食梗羊..好彩"因为帮人买牛肉..怕混淆左食错肉..讲返羊...同系老街食既无乜太大分别..人地2$人仔..件数亦多dla..所以呢度8$真系好x贵..仲要份量小到唔知够了牙定医味蕾..之后 猪颈肉..算最ok一款..但都系得3粒..唉...肉未算好爽口..有味过羊起码..最后鸡翼..好一般..街边5$两只的话差不多..佢地既彊意思我估系回彊呱..服务方面..:竟然比之前烧好左既肠+鸡翼地返烧..肠见隆得好明显..问佢点好..佢话隆先好..先脆...我心谂..你唔好成条整黑佢..!!卫生好难比合格la..出面见抽风口铺哂尘..冷气机又滴水..
12点夜晚后先去..今次唔驶等就试佢啦!
最后鸡翼..好一般..街边5$两只的话差不多..
我心谂..你唔好成条整黑佢..!!

$24 (宵夜)