2011-01-18 28 浏览
好耐无出街食饭就无再写(其实系有d懒)前排响openrice订左新森林团购18, 就去试试, 令我点都要写返呢间既食评!首先去到环境唔错, 2人位有d迫, 冬天去d大褛都无位放menu上既食物好吸引, 记得几年前响元朗食过一次好好味, 所以好期待!芝士焗野菌软壳蟹天使面 难食, 天使面淡而无味, 面层较干, 底层较湿 有d好淡既蕃茄味,软壳蟹炸粉太多, 好似食紧"炸油池", 重点 说好的芝士呢? 成碟野一d芝士味都食唔到 日式烧汁和风金菇牛肉炒饭(sorry 名太长唔系太记得)饭底=波罗海鲜炒饭, 无波罗个啖饭比起屋企妈妈炒既饭更难食金菇牛肉就ok 罗宋汤/蒜蓉包 +$5 合格 不过不失 但蒜蓉包淡口左少少总结我觉得呢两碟野本身独立黎讲唔系话好难食, 但match埋一齐就有种不可而喻既感觉系咪因为团购就比d咁既水准?!食完, 开心既系 一直好期待 而家$18就食到真正既味道唔开心系为左$18连$34都晒左呀
好耐无出街食饭就无再写(其实系有d懒)

首先去到环境唔错, 2人位有d迫, 冬天去d大褛都无位放

日式烧汁和风金菇牛肉炒饭(sorry 名太长唔系太记得)

饭底=波罗海鲜炒饭, 无波罗个啖饭比起屋企妈妈炒既饭更难食

金菇牛肉就ok

罗宋汤/蒜蓉包 +$5 合格 不过不失 但蒜蓉包淡口左少少

系咪因为团购就比d咁既水准?!

食完, 开心既系 一直好期待 而家$18就食到真正既味道

唔开心系为左$18连$34都晒左呀