2018-08-22 260 浏览
友人约我食饭。话佢用咗app book 左呢间。其实间铺头都开咗好耐。之前一直见到有人排队,自己比较唔钟意排队等食饭。所以一向都会唔量避免排队。谂起食日本。当然满心期望啦。一入到餐厅。真系哗左一声。好热闹。唔系想讲佢生意好。而系环境真系好细。位置坐得好迫。变咗入到去好多人声好嘈。我哋已经叫做好彩有定位。可以坐响中间位置。我哋坐低左之后冇几耐,有对情侣入嚟冇订枱。就被迫坐响门口个两个位。个位置真系喺门口前面。我幻想唔到我一路食日本野, 一路会有人开门,一路会有啲热风吹埋嚟嘅感觉会系点。虽然我哋坐餐厅中间。不过都系左右夹攻。好多人声。转头 waiter 过到嚟,话app 优惠不包括蟹宴餐同和牛餐。算啦我都明嘅。咁所以退而求其次。 我同朋友都挨左鳗鱼蟹肉鸡肉个餐。前菜有蒸蛋。个蛋几香呀。好味。有冻豆腐。正常。有 一块三文鱼刺身,甜虾,一旧带子。正常质素。饭黎喇。鳗鱼还好。正常质素。蟹肉。冇味㖞。。。。朋友话好彩冇叫蟹餐。鸡肉。可以啦。唔鞋。饭略微少少湿。整体质素真系一般。我个人就应该唔会再翻兜啦。服务还可以啦。其实最舒服𠮶一刻。就系开门走个刻。对耳真系即时感到静番。个人认为食日本野真系唔系夹
友人约我食饭。话佢用咗app book 左呢间。

谂起食日本。当然满心期望啦。
一入到餐厅。
真系哗左一声。

我哋已经叫做好彩有定位。可以坐响中间位置。

算啦我都明嘅。咁所以退而求其次。
我同朋友都挨左鳗鱼蟹肉鸡肉个餐。

前菜有蒸蛋。个蛋几香呀。好味。
有冻豆腐。正常。
有 一块三文鱼刺身,甜虾,一旧带子。正常质素。
饭黎喇。

鳗鱼还好。正常质素。
蟹肉。冇味㖞。。。。朋友话好彩冇叫蟹餐。

鸡肉。可以啦。唔鞋。
饭略微少少湿。

整体质素真系一般。我个人就应该唔会再翻兜啦。
服务还可以啦。

其实最舒服𠮶一刻。就系开门走个刻。对耳真系即时感到静番。

个人认为食日本野真系唔系夹呢种环境。。。。