2012-08-10
星期日一家人到鯉魚門食海鮮隨便入了這間餐廳因為家父走路有點不便, 我們告訴店員說有人未黎佢地好似聽唔明咁就安排我地坐張4人枱, 我地講左比佢地知我地唔係呢個人數佢就話見到人先幫我地轉枱結果要我家父行黎行去, 我入去都係貪近唔駛行咁多, 但佢就要郁來郁去叫海鮮基本上我地冇乜得揀, 我地話食咩佢就拎個最貴既比我地我都唔可以話佢錯晒,我自己有話ok但佢同我地講既同實際有出入食我地叫左幾個餸芝士焗龍蝦 - 個樣值十分, 龍蝦新鮮, 肉煮過龍, 好un, 重要係--完 全 冇 味石斑 - 個樣值十分, 好un....好老........etc我都唔想講落去, 因為成間野我最嬲既唔係食物質數係個價錢, 食物加工係人頭收費100蚊一位加埋前菜, 茶錢, 5個人未食野先比15xx, total生4千蚊仲要咩都唔送, 話自己唔呃人我之後去最入0個間4個人係total 1700, 叫一樣既野仲有生果,炒蜆送呢間泊車free都冇不可一, 不可再!!!!!!!!
隨便入了這間餐廳
叫海鮮
基本上我地冇乜得揀, 我地話食咩佢就拎個最貴既比我地
我都唔可以話佢錯晒,
我自己有話ok
但佢同我地講既同實際有出入
食
我地叫左幾個餸
石斑 - 個樣值十分, 好un....好老....
....etc
我都唔想講落去, 因為成間野我最嬲既唔係食物質數
係個價錢, 食物加工係人頭收費100蚊一位
仲要咩都唔送, 話自己唔呃人
呢間泊車free都冇
不可一, 不可再!!!!!!!!
题外话/补充资料:
一坐低就已經有壺車迫你飲
根本就係上手留底既, 叫佢比另外一壺佢又同你講呢壺好, 唔知咩態度