2019-09-02 6789 浏览
朋友朋友生日, 唔使烦生日庆足我地例牌都系食放题,一来可以一次过满足晒想食咩都有既愿望,又可以坐成两个钟,今次番兜呢间优质枱同枱有适当空间完全唔觉得迫,唔使画纸直接扫QR Code点单够环保& 方便完全唔使行出去扲野食,由前菜、饮品到甜品,基本上都系手机自己点完店员就会送上食第一round嘅嘢食离唔开食,够厚切&新鲜呢到嘅都好新鲜,甜虾大大只好鲜甜,三文鱼够肥美,带子爽口鲜甜,不知不觉就食晒成盘好推荐佢既花之恋同海胆手卷,好正轮到寿司,呢间比其他款式多件件细细粒,即制,又可以食多吾都叫咗几款,而且佢啲饭唔大旧,食多几件都唔怕天妇罗食落唔错,炸浆唔会厚啱啱好另外烧物,呢间铺头都应有尽有例如鳗鱼、烧菠萝、芝士球、牛舌、鸡翼、鸡软骨都系必选牛舌闻落已经好香,味浓,食落一啲都唔韧, 牛舌肉系juicy到融入你个口入面,系即烧真心好食,必点好甜多汁熟食方面,必食寿喜烧牛肉煲同豉椒炒蚬都好值得点黎食, 好味饮品选择好多,又系饮点仲有生果雪糕有哈根同MILKTOP,拣左后者,一人一杯顺带一提,呢度嘅店员都好nice, 见你碟上面嘅太多食净既野,会主动帮换碟呢到服务唔错,价钱合理,无漏单,食物选择够多

食第一round嘅嘢食离唔开食,够厚切&新鲜
好推荐佢既花之恋同海胆手卷,好正
轮到寿司,呢间比其他款式多
件件细细粒,即制,又可以食多吾

都叫咗几款,而且佢啲饭唔大旧,食多几件都唔怕

天妇罗食落唔错,炸浆唔会厚啱啱好

系即烧真心好食,必点
好甜多汁

熟食方面,必食寿喜烧牛肉煲同豉椒炒蚬都好值得点黎食, 好味

饮品选择好多,又系饮点

仲有生果

雪糕有哈根同MILKTOP,拣左后者,一人一杯

呢到服务唔错,价钱合理,无漏单,食物选择够多,整体嚟讲食物都好好食, 推介!
用餐时段