2024-03-17 1160 浏览
炑八烧烤今日带埋老婆同个仔去观塘必去既亲子韩烧,有得玩又有得食。今次知佢地有新主题,所以顺便试下新野。妈咪围炉取暖套餐:可以食足玩足2小时,某d食物仲可以refills,而且食物选择种类又多。拼盘:包括有韩式大虾/特制LA骨/月见韩牛前胸肉/香烤梅花肉/蜜糖鸡腿肉,以上全部都可以无限续叫。韩式大虾:每一只都好似我成只手掌既size,啖啖肉。特制LA骨:腌得好入味,而且肉质好嫩。牛前胸肉:肥瘦适中,牛味极浓。梅花肉:好厚好大块,肥瘦相间,猪肉味好出。讲起依个餐最特别就系可以烤野食,有香蕉/柑/红枣/腰果/棉花糖/紫薯饼可以放炉边慢慢烤熟,有惊喜之余亦好创新。除左大人有好野食之外,点少得小朋友𠮶份,我就叫左几个小朋友餐试下,大人小朋友都arm食。春日华尔滋盛合便当:个饭盒做得好精致,成个琴谱咁,小朋友见琴都双腰发光,好食又好睇,又健康。缤纷兔仔造型饭团:兔仔造型好可爱,而且仲有小朋友最爱既炸鸡。春天协奏曲全日早餐:依个餐大人小朋友都钟意,块鱼柳有半条手臂咁长,炸鱼个火喉刚刚好。终于到大人小朋友最爱既甜品环节甜蜜朱古力火锅:朱古力好浓唔会太甜,有好多配料,棉花糖/蓝莓/士多啤梨/雪糕/多士。
炑八烧烤
今日带埋老婆同个仔去观塘必去既亲子韩烧,有得玩又有得食。

今次知佢地有新主题,所以顺便试下新野。

韩式大虾:每一只都好似我成只手掌既size,啖啖肉。
特制LA骨:腌得好入味,而且肉质好嫩。
牛前胸肉:肥瘦适中,牛味极浓。
梅花肉:好厚好大块,肥瘦相间,猪肉味好出。

缤纷兔仔造型饭团:兔仔造型好可爱,而且仲有小朋友最爱既炸鸡

终于到大人小朋友最爱既甜品环节

-春日合奏曲窝夫:佢地窝夫系即叫即做,又香又脆又厚,拍得住出面既小食店,面头仲有好多cream同朱古力。

旋律甜品飨宴:依个系3款甜品中最有惊喜,竟然系一个音乐盒,上面仲摆左唔同口味既蛋糕,好玩好食又好睇。

#炑八韩烤亲子餐厅 #韩烤亲子餐厅 #香港亲子餐厅 #亲子餐厅 #韩系童心空间 #韩屋 #亲子韩服 #亲子假日好去处 #亲子好去处 #小朋友放电之选 #边食边玩 #KoreanBBQ #meokbangkidzone
2024-03-13
用餐时段