2024-07-01 665 浏览
❤️有時候好想一家人去食嘢又唔知去邊度好🥲,最麻煩嘅就係要遷就唔同屋企人有唔同嘅需要🥹食一餐好嘅自助餐又好鬼貴🙄好彩家姐帶咗我嚟呢一間燒肉放題店🤫八木橋嘅食物種類繁多😳我最鍾意就係呢度有Häagen-Dazs曲奇雪糕🤣仲要係無限量供應,食晒就可以再去攞😏另外呢度嘅前菜手拍青瓜都係好得我阿媽喜歡😘微微辣🥳。今次食 雨餐🤩有A4和牛食☺️,每$1牛肉嘅油脂分布都好靚好平均😌我最鍾意佢嗰個薄切嘅岩手牛😚,燒到7成熟,再點埋佢哋獨有嘅燒肉醬汁就更加惹味🤙🏻中途如果大家燒到個網黑咗嘅話仲可以叫餐廳職員幫手換🥹唔使怕麻煩更加唔會食到啲燶嘅嘢食👍🏻👍🏻3週年套餐可以早3天經網上訂座有優惠,仲可以免費升級至4小時用餐時間✅任食日本A4五品和牛✅任食刺生級生蠔(熟食)✅任食Haagen Dazs 雪糕✅任飲Asahi啤酒

另外呢度嘅前菜手拍青瓜都係好得我阿媽喜歡😘微微辣🥳。

✅任食日本A4五品和牛
✅任食刺生級生蠔(熟食)
✅任食Haagen Dazs 雪糕
✅任飲Asahi啤酒