👧🏻Wodafoodie in Jordon大熱天時,最岩食一碗清清地既越南粉🇻🇳咁岩見到澳牛隔離開左間新野就同朋友去試下。原來舖頭座位唔多,所以午市都要等下位。✨火五生熟牛肉粉🐮$58經典越南牛肉河,牛肉薄薄的好嫩,份量都幾夠送曬成碗河,想讚一讚佢個牛骨湯底清得黎又有淡淡既牛味,唔錯,味道都幾正宗👍🏻如果大食既朋友仲可以免費加河粉架。✨越式花膠老火雞湯河🐥 $56好少見有花膠配雞既組合,轉左濛粉,有d似米粉,d雞都幾多,都好多肉同都幾滑,唔會斬曬d骨俾你,不過花膠就少左d,整體都幾清。✨手作大蝦米紙卷🦐 $38除左牛肉河,越南菜必叫小食一定係米紙卷!呢個卷隔住個皮已經見到粒蝦真係幾大,入面有粉絲、生菜,同我估係炸蒜,口感豐富,點左撈檬個汁,酸酸甜甜,個皮好煙韌,幾好食😋✨香茅美國黑毛豬扒🐷 $42呢個好驚喜,份量超多既兩大塊黑毛豬!!個皮好脆好香口,肉質唔會韌,醃得好入味,幾好食喎,推介🤤👍🏻✨烏龍茶🍵 $6午市加$6就有,正。📍 火五越式牛肉粉專門店 (佐敦店) (佐敦)佐敦白加士街55號其昌樓地舖
👧🏻Wodafoodie in Jordon

✨火五生熟牛肉粉🐮$58

✨越式花膠老火雞湯河🐥 $56

✨手作大蝦米紙卷🦐 $38

✨香茅美國黑毛豬扒🐷 $42

✨烏龍茶🍵 $6
午市加$6就有,正。

📍 火五越式牛肉粉專門店 (佐敦店) (佐敦)
佐敦白加士街55號其昌樓地舖