若不是其他茶餐廳週日休息,我先唔會來呢度。入門口無人睬,行入去又叫你出黎量體溫,好心喺門口安排人手啦。呢d係小事唔計較。但d早餐訂價都算cp值相當低,得幾款,揀幾都揀唔到!d番茄牛通太重口,又酸又鹹到食唔落,沙爹牛公仔麵都係超級鹹!人哋既早餐有麵+蛋+多士+嘢飲唔駛35蚊,呢度38起,麵/蛋配多士二選一咋。。。更差係d服務態度,男仔稍微好d,有個染黃頭髮既女仔,我真係頂唔順,態度差到懷疑佢唔想做呢份工,唔鍾意唔好勉強自己啦,三個人俾兩套餐具!叫杯水,當睇你唔到,叫到第三次勁唔耐煩話睇到啦!睇到你唔出聲??收餐具,一粒聲唔出,唔識問下人食完未嗎?真係惜字如金,講一個字好難為你咩?帶朋友來呢度真係落晒面!以後唔會再來!唔抵食仲要食一肚氣!投訴!投訴!
2020-09-20
早餐