2020-05-16 5993 浏览
呢个疫情搅到人心惶惶,亦都搅到我地好耐无出去打边边,呢日收工落荃湾交收,跟住行到去呢个商场,见到好多promoter派单张,就随手拎左呢间食店既单张,不敢哗左出黎,打边边放题第二位半价咋😍😍谂都唔谂就行左上去😜食店超大间,好多位,唔驶等好耐就有位了🤗量完体温就入座,手机下单超方便👍🏻想食乜就落单,又唔会漏单👍🏻呢个打边边既调味酱架真系无得顶👍🏻非常齐全放题唔少得既各款丸类都好齐🤗食放题点少得日式寿司🍣&刺身呢😋食过好多边边放题,饮品柜系好重要,呢间既雪柜超正,汽水茶类啤酒款好多选择呢碟牛肉系送既,好大块油花又靓,亦都好好味😋手机落单有几款牛肉&猪肉选择,我地就每款都点来食,食店会因应你地几多人就比几多块比你地,起码唔会浪费👍🏻除左肉之外,亦都点左:鹅肠: 好爽口👍🏻猪皮: 吸晒边边既精华,入晒味小笼包&饺子: 好鲜甜😋最后仲有乌冬: 每次打边边最后都会落乌冬,因为汤底鲜甜,令乌冬提升了😋真系好满足🤗呢餐饭不但抵食之外,亦都饱到上心口😋

呢个打边边既调味酱架真系无得顶👍🏻非常齐全

放题唔少得既各款丸类都好齐🤗

放题点少得日式寿司🍣&刺身呢😋

呢碟牛肉系送既,好大块油花又靓,亦都好好味😋

除左肉之外,亦都点左:
鹅肠: 好爽口👍🏻
猪皮: 吸晒边边既精华,入晒味

小笼包&饺子: 好鲜甜😋

真系好满足🤗呢餐饭不但抵食之外,亦都饱到上心口😋
2020-05-14