今时今日可以见面 可以一齐食到餐饭 已经唔系理所当然嘅事 既然咁难得 都专登去左可以打卡到傻嘅走过十万八千里找到你⸜( ⌓̈ )⸝无论环境同食物 都一定满足到你打卡嘅愿望( ・⌓・̥ ) 外卖自取都得嫁 仲有八折!´•ᴥ•`日本三文鱼籽配海鲜龙虾汁意大利饭($178)必须赞下个汁 系集好多海鲜而成嘅龙虾汁 可以食到有啲蟹肉喺饭入面 虽然冇话有蟹 但蟹味十足⸜( *⁼̴́ω⁼̴̀* )⸝ 三文鱼籽亦都鲜味 令味道同口感都更丰富 海鲜方面有虾 青口 小鱿鱼 不过略嫌唔够海鲜 呢个价钱期望有更多海鲜( •᷄⌓•᷅ ) 但味道系非常鲜味🤤´•ᴥ•`明太子岩盐烧蟹棒猫耳朵($138)呢度嘅菜式都偏小fushion 西式意粉都会加啲日式食材风味(∩´∀`∩) 明太子都系非常配合嘅食材 明太子汁比人一种冇咁腻嘅感觉 食完罪恶感冇咁大 亦冇咁腻滞 所以我系几钟意明太子酱汁 同时亦煮得入味 唔会食到面粉味 不过食物配菜偏少 蟹棒都系两条( ・᷄ὢ・᷅ )´•ᴥ•`明太子黄金酱薯条($68)最想赞系酱嘅份量唔吝啬 有时啲餐厅比好少酱食到最后冇晒酱 或者要点番茄汁就认真冇瘾( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ) 呢度比嘅酱绝对可以食到最后都

´•ᴥ•`日本三文鱼籽配海鲜龙虾汁意大利饭($178)

´•ᴥ•`明太子岩盐烧蟹棒猫耳朵($138)
呢度嘅菜式都偏小fushion

´•ᴥ•`明太子黄金酱薯条($68)
最想赞系酱嘅份量唔吝啬 有时啲餐厅比好少酱食到最后冇晒酱 或者要点番茄汁就认真冇瘾( o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ) 呢度比嘅酱绝对可以食到最后都仲充满酱(*´∀`*) 而且个酱亦系会上瘾嘅明太子酱 薯条份量亦唔少 推介呢个小食😬😬

´•ᴥ•`手工黑芝麻+鲜奶抹茶
饮品绝对系一大打卡位
睇相都睇到拉花拉得几咁可爱😭
除左有靓靓拉花外 黑芝麻latte都系好特别嘅选择 不过系限量的
对于唔饮咖啡嘅我嚟讲系好吸引
饮落两杯味道都可以 芝麻同抹茶味都香 不过口感偏稀 如果再稠少少可能味道更浓郁(*´∀`*)

小妹都冇乜少女心都影左好多相
有少女心嘅大家去呢度会发癫
绝对打卡打到天荒地老⸜( ⌓̈ )⸝
唔知小店喺呢个疫情下可以挨到几耐 要堂食又好外卖又好都可考虑