The Place

餐厅: The Place
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: The Place
资讯:

2020-05-19 7182 浏览
今次系第二次嚟Cordis嘅the Place食buffet 第一次系上年嘅宵夜自助餐今次系4月30号 COVID-19 outbreak下食dinner buffet今日系公众假期 佛诞 全场爆满因为同屋企人庆祝 所以已经早10几日就已经book咗位一行3人6点半入席 量好体温 要求下侍应提供信封暂放口罩先介绍一下有乜嘢好食先唔系好多酒店自助餐厅都有嘅芝士焗龙虾呢度竟然有 仲要refill得好快 唔洗排太耐就拎到 其次嘅系有明阁嘅京式片皮鸭食 食一旧就够啦 因为包皮太厚 冻海鲜有即开生蚝 每人每次只限攞三只 比较需时 因为职员清洗得很仔细 其他有翡翠螺 虾 龙虾钳 青口等 都系职员帮手夹 唔使顾客郁手 以免增加感染风险刺身有我好中意食嘅希灵鱼热盘种类唔太吸引 但值得赞许嘅系 食物都分开一碟碟 仲有职员帮你拎海南鸡饭 味道可以哦蟹粥甜品要排长队拎嘅疏乎厘系movenpick雪糕仲要系好多好多秩口味 整体感觉the place嘅buffet对疫情控制嘅态度系好的 只有少数几个顾客冇带口罩拎嘢食但热食嘅种类如果再丰富D 就会更好原价:$698+10%/人特价后:$418(连service
第一次系上年嘅宵夜自助餐
今日系公众假期 佛诞 全场爆满