2019-03-18 163 浏览
一支公,尖沙咀唔知食乜,去咗棉登径豚王。好耐冇嚟,原来装咗修,以前感觉warm啲,现在以黑为主,就好有型。以前去豚王,多数食「豚王」,因为唔使谂,又好味。今次见佢出咗个海老王,求其点咗,点知出事。个面好细,唔紧要,我唔mind,98蚊一碗拉面,唔饱就预咗㗎啦,边个话过食拉面一定要饱㗎。但可能我心急,海老王原来冇虾㗎,顶,我本来想食只虾咋。自己又衰,睇字唔睇图,真系冇虾㗎。我要虾呀。所谓「海老王」原来只系加啲虾味味精,成堆粉咁上,摆明系咪精,但又几好味。喂大佬,上市咁有钱,畀只虾都得挂,海老王要只虾啫,点解唔畀我㖞。除咗冇虾,其实整体又ok,又干净上菜又快,希望下来再嚟食,海老王会有虾啦。
自己又衰,睇字唔睇图,真系冇虾㗎。我要虾呀。
海老王
2019-03-17