記得ChaTraMue要開時,我話過一定要去🥤🥤🥤 除日本外,泰國🇹🇭都係港人常去地方,離不開食買同按摩,其中Thai Milk Tea係大街小巷都搵得到,而我真係覺得日日唔飲返杯正宗泰國奶茶咖啡點算去咗轉泰國呢!用上signature 杯🥤(我有朋友話要儲杯🙈),超過70年歷史的泰國茶葉品牌就開咗喺咫尺,食肆林立的渣甸街,馬上去潮聖! 搶眼招牌,去過泰國一定唔會唔認得佢就飲返杯咖啡差一差電🔋因為最近疫情,堂座服務都暫停,健康注意個人衛生要緊,希望快啲好起來啦!同泰國一樣,有多款茶葉出售,之前喺泰國買過rose tea,估唔到香港都有得買,好正呀!登登登登🌟叫咗杯🥤Thai Coffee $39咖啡香滑濃厚,我叫咗小甜啱啱好,大大杯好抵飲,而飲到尾最怕溶哂冰變淡嘅問題都冇,味道都keep到濃郁👍🏻
記得ChaTraMue要開時,我話過一定要去🥤🥤🥤

搶眼招牌,去過泰國一定唔會唔認得佢

就飲返杯咖啡差一差電🔋

登登登登🌟叫咗杯🥤Thai Coffee $39