2024-02-21 615 浏览
最近好想食生蚝,见到佢出生蚝放题,openrice book位仲有折,拿拿声黎book 铺头有两层,全部坐爆,客流量超多如果大家想好似其他蚝吧咁样静静地坐喺度倾偈就冇可能㗎啦😓因为个环境真系超级嘈,讲嘢都要靠嗌一坐低就走来问我哋要Sparking Water定系still Water,完全冇同我哋讲要成70几蚊一支,咁我哋当然以为系免费啦,点知佢水都要俾钱啫😓买单先见到佢哋收咗我150几蚊水费😓(我哋认为收钱唔系问题重点系你要同我哋讲要俾钱而唔系直接问我哋 要sparking定still)食放题居然系人手落单,但佢哋人手严重不足,成日都要等好耐先有人落嚟落order😥D蚝真系细,虽然食得放题都预左,但入面🈶沙真系顶唔顺😡所谓生蚝放题,食到第三转已经开始上得一半,叫一打上半打,叫佢加单就开始唔理人😡总研言之就系一间唔值得去嘅贵价蚝吧畀得起呢个钱不如正正经经去蚝吧食
铺头有两层,全部坐爆,客流量超多
如果大家想好似其他蚝吧咁样静静地坐喺度倾偈就冇可能㗎啦😓
因为个环境真系超级嘈,讲嘢都要靠嗌

买单先见到佢哋收咗我150几蚊水费😓

D蚝真系细,虽然食得放题都预左,但入面🈶沙真系顶唔顺😡

总研言之就系一间唔值得去嘅贵价蚝吧
畀得起呢个钱不如正正经经去蚝吧食