香港人生活忙碌想搵日抖下都好似好難咁,今日同男朋友放假過黎荔枝角區覓食同放空,比我發現到呢間位於荔枝角工廈入面既特色墨西哥菜Picoso,裝修以深木色為主色調,地方唔算好大但比人感覺好舒服芝士焗招牌玉米薄脆平時係屋企睇電視除左食爆谷薯片之外我仲會食脆卜卜既Nachos,見到呢度既招牌菜都有Nachos當然要叫啦,上面加左芝士同牛油果醬即刻昇華到另一個層次😍香炸洋蔥圈配他他醬 炸到金黃色既洋蔥圈聞落好香,配埋個他他醬一啲都唔覺得漏👍🏻鮮芒果汁木瓜大蝦沙律🥗天氣開始熱代表又係芒果當造既季節,叫左呢款鮮芒果汁木瓜大蝦沙律做開胃菜就最好不過,大蝦肉質爽口彈牙,沙律菜亦好新鮮💯好多款食物都好吸引,令我愛上墨西哥菜,好想可以快啲去旅行呀🥺

芝士焗招牌玉米薄脆

香炸洋蔥圈配他他醬
炸到金黃色既洋蔥圈聞落好香,配埋個他他醬一啲都唔覺得漏👍🏻

鮮芒果汁木瓜大蝦沙律🥗