2019-03-18 238 浏览
同朋友系YOHO行完街就揾下有咩好野食 见到呢间餐厅装潢好有田园风味就一于试下佢 原来佢系一间主打新鲜食材烹调既美式菜式既餐厅黎既 呢度系用电子落单 有哂菜式既名同相 样样都睇落好好食咁真系选择困难 拣完一轮就决定叫个镬仔烟肉薯仔同十安士安格斯牛扒黎试下 镬仔薯仔非常足料 啖啖都比拉丝芝士包著 惹味我黎又唔会好腻岩岩好 牛扒就叫左五成熟 肉质好松软 一咬落去D肉汁涌哂出黎超juicy 完全无雪味 果然系好fresh 好新鲜呀! 而且上菜时间岩岩好 食完个薯仔做前菜好快就有岩岩煎好既牛扒食啦食完正餐再叫埋个主打甜品雪榚窝夫啦 果日叫左个香蕉蓝莓雪榚窝夫 大大份份量十足两个人分黎食岩岩好 食落口感好饱满 又松化又有口感 三样菜式都已经可以食到好饱 真系好耐无食过一间CP值咁高既西餐厅啦!! 呢度用餐环境好舒服 岩哂情侣过黎拍拖打卡呀!又靓又好食
angus ribeyes steak
蓝莓香蕉士多啤梨窝夫