2020-05-10 142 浏览
豚双味🐷($138)何谓豚双味呢, 就系吉列猪扒配十壳米饭🍚 同埋咖喱豚肉🐽 吉列猪扒系超松脆而且啲炸粉超薄, 就算摆左一阵依然都系超脆口🤩 猪既本身都仲好juicy🤤 另外果一味咖喱既味道好有住家饭既感觉, 完全唔觉得有味精👍🏽 唔好睇佢细细兜, 但系入面既材料都好丰富, 有煮得超软身同入味既洋葱🧅 薯仔🥔 红萝卜🥕 同埋半肥瘦既豚肉, 攞啲汁黎捞个饭简直系一流海胆卡邦尼乌冬🍝($168)呢个配搭都系第一次见, 海胆好creamy同鲜甜, 卡邦尼酱同乌冬出奇地夹, 另外仲有一小撮紫菜丝同埋几块看似叉烧,味道似烟熏鸭胸既厚切日本烟肉🔪 呢个乌冬值得一试另外仲叫左一杯抹茶梳打同埋一杯焙茶梳打🍹 第一次饮茶类既梳打, 感觉好似比较健康同埋有种好清新既感觉, 完全系新鲜感💯分👍🏽 呢间餐厅既pancake甜品都好出名🥞 下次有机会绝对会再黎试下其他野, 呢间绝对系用心制作既小店, 大家要多多支持呀
豚双味🐷($138)

海胆卡邦尼乌冬🍝($168)

2020-05-09
  • 十谷饭