呢幾年新興咗生酮飲食減肥方法,試過嘅人就知平時好難係出面餐廳搵到合適嘅嘢食😭不過依家都越嚟越多生酮餐廳,啱晒俾進行緊生酮飲食嘅人👍🏻同埋大家都知減肥嘅人,平時都無咩可能可以食到漢堡飽同薯條,但呢間餐廳可以幫到你🤩🤩因為呢度主打生酮漢堡包,想止下癮真係要嚟呢度🥰最正係佢都提供每樣野食蛋白質、澱粉質同脂肪嘅份量,真係啱晒健身人士食😍慢煮雞胸天貝漢堡 $78角落評分:🌕🌕🌕🌕🌑望落份量好似好細個,點知開出嚟有一半係塊雞胸,雞胸肉煮得好嫩滑好Juicy👍🏻而個飽係由天貝整成,天貝姐係黃豆配上天貝益菌發酵製成嘅豆類製品,所以俾普通麵包健康好多👍🏻同埋調品都唔會好Heavy,食完成個包都已經飽飽地😋煙三文魚牛油果生酮漢堡 $102角落評分:🌕🌕🌕🌕🌗開頭以為係用一塊塊牛油果,估唔到係將牛油果整成牆,所以唔會驚食得好狼狽👍🏻煙三文魚同牛油果醬份量都多,再配埋生菜、蕃茄同煙肉,食落好fresh同好有層次🥰加上個漢堡包係自家製專俾生酮人士,食完都唔會覺得邪惡❤️套餐追加半份小食&飲品 +$28天貝薯條&炸牛腩配合桃及意大利黑醋Lemonade & Peach Oolong角落評分:🌕🌕🌕🌕🌑天貝薯條食落好

慢煮雞胸天貝漢堡 $78
角落評分:🌕🌕🌕🌕🌑

煙三文魚牛油果生酮漢堡 $102
角落評分:🌕🌕🌕🌕🌗

套餐追加半份小食&飲品 +$28
天貝薯條&炸牛腩配合桃及意大利黑醋
Lemonade & Peach Oolong
角落評分:🌕🌕🌕🌕🌑
天貝薯條食落好有口感,可以話係健康版薯條,所以食完都唔驚會肥😍同埋外層滿滿嘅亞麻籽,天貝本身又高蛋白質同低脂,減肥食就好prefect🤩
炸牛腩都有啲脆口、同本身都煮到好淋,配埋黑醋汁好開胃🥰
兩款飲品係低卡梳打,香桃烏龍幾清新,Lemonade酸酸地可以解濟,兩款都係微甜👍🏻

日式燒豬腩肉配紫薑 $48
角落評分:🌕🌕🌕🌕🌗
豬腩肉好食,唔會好多肥膏但又有肥豬肉嘅質感🤩厚度又適中,食落肉汁豐富,配埋紫薑一齊食唔會覺得溜🥰
外卖自取