一入去见到冻海鲜竟然有龙虾,味道都可以,爽口弹牙仲有肉汁,其他海鲜有青口、冻虾、螺,冻虾质素不错,厚实爽脆,可以encore😋当日生蚝有两款,分别是爱尔兰和美国蚝,美国蚝有淡淡海水味,爱尔兰余韵丰富,带有金属味,裙边位相当爽口,带子位鲜甜又有回甘。虽然要排几次队不过都物有所值🦪😋芝士控见到这角落应该会失控😍有巨大的车轮芝士、热溶芝士、还有多款芝士片,配搭饼干、沙律、水果、cold-cut、烟三文鱼都非常正呀!雪糕趁早未有人排队,即刻整返两球先!我拣左意大利奶昔同法式焦糖炖蛋两款味道,自助配料加左kit kat 、Oreo 、杏仁同花生碎,之后再整多盒espresso 味~ 估唔到buffet 有咁多口味雪糕🤤🤤正😋食甜品先既好处就系乜都齐,而且无人同你争😬😬除左呢个甜品柜仲有朱古力喷泉、即制窝夫、pancake 同埋心太软🥰热盘都有几多选择,比目鱼、烤肉串和冬瓜盅都值得一试即切牛肉非常软腍多汁!仲有烧春鸡不过已经食唔落🥲
冻海鲜

生蚝

甜品

热盘都有几多选择,比目鱼、烤肉串和冬瓜盅都值得一试
葡萄牙式烧比目鱼
烤大虾、烤鸡肉串