2021-10-18
多謝朋友安排嘅生日蛋糕🎂~呢個係伯爵茶味,蛋糕鬆軟,唔甜,好食👍🏻其實生日當日都特登預訂咗呢間,但誰不知拿返屋企,一開出嚟嘅時候,成個蛋糕歪晒,蛋糕d cream花晒,十分傷心失望~搞到我當日都冇得post我另一半為我預備嘅生日牌😣但我哋係好小心咁拿,因為佢嘅底只係一塊厚紙皮,並唔係好似其他連鎖蛋糕店咁,底盤有個圈圈住,我都反映過意見同情況... 大家小心啲啦...生日正日食嘅係大甲香芋黑糖麻糬,開頭覺得顏色好靚好吸引😍黑糖麻糬煙韌又好味,成個蛋糕、麻糬、cream都少甜,好啱我口味👍🏻👍🏻💰$370/Earl Grey, $380/Taro and Black Sugar Mochi ⭐️4.5星/5星🈵分🚩La Famille (觀塘)📍觀塘觀塘道418號創紀之城五期apmUC層UC-SP14號舖-
呢個係伯爵茶味,蛋糕鬆軟,唔甜,好食👍🏻
⭐️4.5星/5星🈵分
🚩La Famille (觀塘)