2014-08-23 4803 浏览
朋友生日出去庆祝,想食西餐又想食平DD,就拣outback la!去之前先book位,就唔洗担心冇位! 我地带蛋糕黎,重唔收切饼费,值得一赞! 环境及服务:暗暗地好浪漫,旁边有个小吧枱,服务态度Good!上菜时间OK!先来个免费黑糖面包, 咬落去个包又热又软,正! **面包原本系可以继续添食!哈哈…我地最后食左两个 小食拼盘(包括:炸鸡-小辣,酱烧猪肋骨,芝士烟肉薯条) 炸鸡:小辣已经好辣,下次问下有冇走辣 酱烧猪肋骨:肉质好干,真系柴皮之选!! 芝士烟肉薯条:有香浓芝士味又香脆!正!而成个拼盘太多唔同味道,建议大家*中途或者最后可以食西芹同胡萝卜,作清清味蕾!!安格斯牛排(7成熟+配黑椒汁+2个配菜),7成熟刚好,肉质软滑,唔韧又多汁! 黑椒汁唔太辣,绝不抢牛肉的鲜味!配菜有好多选择,我拣左薯蓉同沙律,薯蓉是必然之选,而沙律大部份系椰菜,好怪!好难食!茄汁海鲜意大利粉,海鲜好爽口,酱汁味道一般,因为加左胡椒,所以都几辣,钟意辣的朋友可以试下,份量十足,三个人share黎食刚刚好!*份量多,啱晒一班朋友一齐share野食啊!*唔收切饼费*环境:暗暗地好有气氛

小食拼盘(包括:炸鸡-小辣,酱烧猪肋骨,芝士烟肉薯条)
炸鸡:小辣已经好辣,下次问下有冇走辣
酱烧猪肋骨:肉质好干,真系柴皮之选!!

芝士烟肉薯条:有香浓芝士味又香脆!正!
小食拼盘
茄汁海鲜意大利粉
*份量多,啱晒一班朋友一齐share野食啊!
*唔收切饼费
*环境:暗暗地好有气氛