2019-05-25
之前已經嚟過呢間餐廳食飯,好滿意,所以今日朋友生日,特登book呢間餐廳同佢慶祝🎂我哋未睇餐牌就講定一定要叫黑松露薯條,上次食過非常好味。今日再叫,依家係好食到停唔到口。薯條外脆內軟,炸得啱啱好,唔會乾爭爭,餐廳仲好貼心附送埋番茄醬,薯條沾番茄醬開胃,沾黑松露醬味蕾同嗅覺就好享受☺️我地仲叫咗班尼迪蛋,Egg Florentine,蛋半生熟,配合埋新鮮嘅菜,唔錯。主菜係龍蝦扁意粉,龍蝦非常新鮮,肉質彈牙👍🏻意粉軟硬適中,但係唔知點解有D苦味,八卦問下職員,原來裡面加咗圖片上面紅色一條條嘅調味料,所以有苦味,我同朋友唔係好食得慣🤣豬肋骨又係食過再食嘅菜式,豬肋骨肉質好腍,加埋燒烤汁,好惹味!最後叫咗個vanilla pancake,非常美味!唔會太甜,酸酸甜甜🥰職員仲好好人,幫我點了一支蠟燭,將佢成為另類嘅生日蛋糕。💕
職員仲好好人,幫我點了一支蠟燭,將佢成為另類嘅生日蛋糕。💕