2017-12-07 753 浏览
是日生日,特登请假入迪士尼玩,带上生日襟章既本人沿途都遇到唔少惊喜,估唔到连食下午茶果阵都唔例外㖞~时值两点九,等左一阵就入得,两个人简左两道菜浅尝下咁haha拼盘首先黎到,简呢个系因为可以一次过试唔同既野😀味道正常,但无乜令人印象深刻既地方,惟一例外系薯条,佢比某大型连锁快餐既薯条粗身,个人黎讲比较少食呢种,所以都算系一个特别既体验至于呢个三文治呢,开头以为系汉堡包黎🙈但里面既配料好明显系属于三文治🤡味道清新,食落唔heavy,特别钟意佢落左劲多蔬菜,成件事即刻健康好多食完大概三点半,正准备埋单走人之际,惊喜来了原来寿星仔会有雪糕食架,好滚动,事前完全唔知,我地都好钟意呢份心意啊。味道ok no problem, 底下有一堆蜜糖星星,自从读完中学之后都无食过了haha食完大家都好满足又开心,睇黎下年生日要再黎返呢度encore lah~

大街精选拼盘

小镇特色三文治

食完大概三点半,正准备埋单走人之际,惊喜来了

2017-10-30
等候时间
5 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日