2019-05-06 194 浏览
小朋友想食甜品,见到HeSheEat食主菜食主菜,甜品有五折优惠。都几抵食所以去试吓佢地既晚餐。HeSheEat汉堡-三重芝士加黑松露蛋黄酱,虽然冇乜黑松露味,但是味道唔错。汉堡肉冇乜肉汁和肉味所以大打折扣,薯条几脆口感唔错,沙律冇食所以不能评语,整体感觉还可以。墨鱼汁意大利面-调味同埋鱿鱼其实一般般,鱿鱼唔太弹牙,意粉有少少偏软。不太推介。香煎鸡胸温泉蛋意大利粉-鸡胸味道还可以,虽然一般处理意大利饭,饭心都会偏生,但系呢个意大利饭都真系太干太硬,味道很一般,我哋食咗三份一就冇食。奶昔几浓味,但个人来讲有啲觉得忌廉太多。同埋用胶杯感觉大打折扣。开心个心太软-心太软同雪糕做得多几好,唔算会太甜,心太软外层焗得几好外边有少少脆里面够热。朱古力忌廉班cake卷-班cake都好浓朱古力味加上里面嘅忌廉好咁加上里面嘅忌廉口感几滑,再加上Berry做嘅雪糕酸酸地,甜品整体真系做得唔错。整体来讲:佢嘅甜品真系做得唔错,但系晚餐主菜真系有待改善。但系两个大人一个细路,四百几蚊连晚饭甜品,性价比都高。如果想食甜品为主,我会推介再来。
HeSheEat汉堡
墨鱼汁鱿鱼扁意粉
香煎鸡胸意大利饭
Oreo奶昔
拖肥果仁心太软
朱古力忌廉班戟卷
等候时间
5 分钟 (堂食)
朱古力忌廉班戟卷