其实系庆祝生日嘅晚饭, 梗系想揾间靓啲而食评OK嘅餐厅, 最好唔好咁多人,所以拣咗呢到因为订咗位, 所以一去到就已经有得坐餐厅系长型, 唔系好多枱不过装修得几靓, 比较适合2 人嚟食咁啱佢地今个月有10周年PROMOTE, 凡系ORDER两位SET, 就会送半打蚝同一枝ROSE个SET都好好丰富, 有STARTER - IBERICO HAM 同时日头盘, 汤有蚝汤同龙虾汤我就拣咗龙虾, 好浓好好味呀MAIN COURSE 有4 款- 有PORK LOIN, ANGUS 肉眼, 羊架同龙虾配鳕鱼由于唔食羊, 只系拣咗肉眼同龙虾两样都好好食呀, 特别系鳕鱼,真系皮脆肉滑仲有甜品同咖啡茶, 基本上个SET系够饱嘅, 只不过我地口痕, 嗌咗个蘑菇意粉, 呢个真系不得了, 好正不过价钱就偏高啲, 但都预咗啰

因为订咗位, 所以一去到就已经有得坐

我就拣咗龙虾, 好浓好好味呀

由于唔食羊, 只系拣咗肉眼同龙虾

两样都好好食呀, 特别系鳕鱼,真系皮脆肉滑

不过价钱就偏高啲, 但都预咗啰
生蚝
APPETIZER