2021-11-16 202 浏览
位于旺角闹市嘅弥敦道726 全座都系餐厅 今日就上咗25楼呢一间拥有靓景 装修布置浪漫嘅西餐厅🥰 餐厅正中央系水吧 无论系浪漫二人情侣 又话者系一大班朋友聚会都非常适合👍🏻餐厅有Set Dinner同A La Carte 我哋就叫咗一个set 同单点左啲食物💕 Set Dinner 有餐前小食 沙律 餐汤 主菜 甜品同饮品 非常抵食😍 餐前小食系三文鱼mousse 味道浓郁☺️ 沙律系木瓜虾肉沙律 大虾新鲜爽甜 清新开胃🤤 餐汤系南瓜忌廉汤 南瓜打蓉香浓幼滑😀 主菜我哋就拣咗单点冇得叫嘅香煎鸭肝伴鸭肝油炒意粉 意粉嘅口感超级正 有咬口😍 鸭肝油好香 咸咸地超惹味👍🏻 仲有两大件香煎鸭肝 面头煎得金黄香脆 入边好软好Creamy👅 甜品系杂莓挞 酸酸甜甜作为饭后甜品都唔错😆另外我哋仲单点左一个法式牛尾汤同埋香煎慢煮黄油鸡伴暖菠菜沙律🥗 牛尾汤非常浓郁 每一啖都有粒粒牛尾 好腍好香甜牛肉味😋 香煎慢煮黄油鸡伴暖菠菜沙律有一大件鸡髀 慢煮嘅鸡肉好嫩滑 表面鸡皮煎得金黄香口 好好食🤩佢哋drink menu有目不暇给咁多选择 我哋今次就拣咗两杯mocktail🍹 分别系Silver Screen

餐汤系南瓜忌廉汤 南瓜打蓉香浓幼滑😀
香煎鸭肝伴鸭肝油炒意粉
甜品系杂莓挞 酸酸甜甜作为饭后甜品都唔错😆

法式牛尾汤
香煎慢煮黄油鸡伴暖菠菜沙律

佢哋drink menu有目不暇给咁多选择 我哋今次就拣咗两杯mocktail🍹 分别系Silver Screen 同Paradise punch❤️ Silver Screen真系好啱我口味 入边有Expresso加香浓嘅朱古力 由于加咗咖啡所以饮落唔会太甜 但系味道真系好浓郁好邪恶🤤 面头仲加咗一个小山丘嘅海盐焦糖爆谷 一流🤩
Silver Screen
Paradise punch相对就清新好多 主要系百香果酸酸甜甜嘅味道 入边仲有椰子 橙汁同菠萝汁 加上梳打 口味清新好饮👅 饮品happy hour仲有八折😍
Paradise punch
整体来讲呢个价钱配上环境真系好抵食 可以encore🌟