(非会员)
今日原本唸住去星光大道睇張國榮紀念,但落毛毛雨,聽D保安叔叔講可能會取消,無奈,就見到有間FRESSNESS BURGER,睇睇下就入左去,嘩!D食物都好似唔平,入面鰟 位收銀哥哥話D牛肉係無激素,我都未食過,就叫左一個特級芝士牛肉包,一杯汽水,都唔平,成四十幾蚊,之後有位侍應送食物過來,杯汽水實在太甜,我過去問收銀哥哥可唔可以換過其他飲品,佢就叫我試下佢地D有機咖啡,之後左杯好大的咖啡給我,仲話唔駛我補回差價,當係請我飲,無幾耐佢過來比左一本月曆和一D贈巻,原來佢地做緊買一個包送牛肉包或雞肉包,佢叫我下次可以和多D朋友鈬 既時侯可以用,真係好細心啊.講番過特級芝士牛肉包,真係好好食,牛肉肉汁好豐富,D生菜好爽口好新鮮,$30一個都值既.如果天氣良好,我會和男朋友一家人來吃,一來環境舒適,二來又有包包送,正!!!!!!!!