谂住同屋企人食餐好好哋嘅团年饭, 因为系临时决定嘅, 将军澳都好难揾位. 又好好彩畀我揾到呢间有得即时online订位仲有九折, 我见佢将军澳呢间应该系新开嘅暂时未有任何食评参考, 跟住check返佢东涌有一间 口碑好似几好 ,那就胆粗粗嚟试下啦. 好彩整体嚟讲都唔错!食物,环境及服务都好好. 将军澳南而家真系整得好靓, 成个环境都好舒服! 我们四个人叫咗一个沙律两个主菜, 一个意粉两个甜品. 份量啱啱好。整体嚟讲我觉得沙律同埋意粉, 性价比较低! 海鲜意粉冇乜海鲜但系味道就唔错, 沙律啲用料又太少。如果百几蚊个沙律就比较削啦. 另外杯ginger ale就真系成杯都系水, 沟水多过有汽水味! 牛扒14安士, 够晒我哋四个人share食. 都几好味又林, medium rare刚刚好。另外roasted chicken都几好味我哋嗌咗半份够晒分。甜品tiramisu同埋apple crumble就普普通通啦, 不过价钱就ok. 埋单加一, 10% off total$915, 我觉得性价比都好高. 餐厅所有侍应都系要讲英文嘅, 好似将军澳系比较少, 佢哋态度好好, 餐牌都有中文嘅.

餐厅所有侍应都系要讲英文嘅, 好似将军澳系比较少, 佢哋态度好好, 餐牌都有中文嘅. 所以英文麻麻地嘅朋友都唔使担心.
Atavola house salad
Spaghetti Alla Pescatora