最近同同事朋友去咗Oolaa庆祝生日birthday lunch。作为中环人,苏豪区PMQ附近的确不乏西餐厅。一入到门面,发觉环境的确不错,沙律吧亦都几吸引。但系,佢嘅圆台其实坐得唔系太过舒适,可能就返外国人size嘅关系,坐位同台嘅距离有点高,对於细粒嘅朋友嚟讲可能要避免坐入去。除咗沙律外,我哋每人叫咗一个set lunch,而大部份人都叫咗纽西兰牛扒。牛扒上碟卖相当然有返咁上下,而味道亦不俗!外层碳烧味好浓,切开亦都锁住肉汁,肉质非常淋同埋易入口。配菜有芝士薯仔,亦另胃口大增。而朋友叫咗嘅汉堡味道都不错,系薯条略嫌有啲太咸,整体嚟讲亦算系唔错嘅西餐厅!当然价钱亦唔会好平,只能说中规中矩,环境服务一流。味道 ⭐️⭐️⭐️服务 ⭐️⭐️⭐️⭐️环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️

味道 ⭐️⭐️⭐️
服务 ⭐️⭐️⭐️⭐️