雅苑座

The Greenery
2017-06-05 1220 浏览
今日简左the greenery 去庆祝同男朋友一年半周年纪念一搭电梯上到三楼,就已经有个staff企在系个reception度greeting,相当唔错之后个staff就安排左我地坐梯级上面个层, 位置仲好阔落,摆到好多野食一开始就梗系拎海鲜先D长脚蟹同螺真系一流, 长脚蟹好鲜甜好fresh, 仲好有海水味,根本食到停唔到口D螺比我想像中大只好多, 点埋D海鲜豉油咁食真系好味到癫而男朋友就话D蚬非常鲜甜,佢仲encore左几次每个人仲有一份龙虾, D肉都好厚好大旧, 正食到八点钟,佢地就开始系出面切饼派拿破仑之前一直听人讲royal garden d拿破仑好好味,可惜太贵一直都冇机会试今次一试完 真系一去不返,好好食,d酥皮好脆,甜度岩岩好,食到lamlam脷最后食埋moven pick 雪糕就岩岩好(有好多选择!!)用左coupon之后个价个人觉得真系几抵食, 食物一流, D staff 服务态度唔错, 环境 氛围又grand

一开始就梗系拎海鲜先

D螺比我想像中大只好多, 点埋D海鲜豉油咁食真系好味到癫

而男朋友就话D蚬非常鲜甜,佢仲encore左几次

每个人仲有一份龙虾, D肉都好厚好大旧, 正

食到八点钟,佢地就开始系出面切饼派拿破仑

最后食埋moven pick 雪糕就岩岩好
(有好多选择!!)

拿破仑
2017-06-03