身边嘅朋友同事一直大推呢间黄店😂隔一排就会有人提我去🤣趁呢段work from home嘅时间,有一次walk-in无位🙈我索性即场book定位😝两星期后嘅今日,终于顺利入座🤩一入去已经比周围嘅大胆玩味装饰、海报吸引住😆记得参观埋个🚽~两个人叫左两款主菜+两杯饮品😃劲饱🌟🥑好邪恶嘅咸蛋牛油果蟹肉pizza🍕 ($132)用左薄批底😀配上重料topping:厚🧀、蟹肉同牛油果🥑🤩每一啖都有浓厚芝士味🤩芝士控会好满意🧡每片嘅蟹肉份量都唔少,除左见到嘅一条连壳蟹肉🦀仲有一堆堆系中间😋加埋牛油果🥑拎住食几重🤣建议切开慢慢食😂偶尔会食到啲咸蛋黄味😆同佢个名一样~好邪恶🤤🤤🍝可能会失望温泉蛋明太子意粉 ($112)(图4有片🤪)食落好creamy, 口感黎讲唔错~有几条蟹脚,仲有温泉蛋🤩蒜蓉味非常重,加埋辣味,调味盖过哂明太子味啊🥺虽然整体食落唔系好差, 明太子都落左好多~但有少少失望😞食唔出明太子味啊😥🌟牛油果沙冰口感系杰挞挞的 ($48)🍯蜜糖味几重🤣🥑牛油果展现到佢滑溜而杰身嘅作用😆饮落几舒服嘅comfort food😌🌟🍌🍫香蕉朱古力奶昔 ($48)❗️呢杯系有层次嘅惊喜😍饮落香蕉味会先出,

好邪恶嘅咸蛋牛油果蟹肉pizza

🌟🥑好邪恶嘅咸蛋牛油果蟹肉pizza🍕 ($132)

可能会失望温泉蛋明太子意粉

🍝可能会失望温泉蛋明太子意粉 ($112)

牛油果沙冰、香蕉朱古力沙冰

🌟牛油果沙冰口感系杰挞挞的 ($48)

🌟🍌🍫香蕉朱古力奶昔 ($48)
❗️呢杯系有层次嘅惊喜😍饮落香蕉味会先出,朱古力味再跟随在后~最后🍫会停系个口一阵🤩甜度中间,又有朱古力香🥰一饮饮左人地一半🤣

价钱💰
中高cafe价🤔

总结:
-🐠装修够跳脱+食物质素唔错嘅黄店😀
-🌟必点Pizza > 意粉😋软壳蟹🍕好多人叫饮品都有惊喜🤩
-记住book枱😎
2021-02-28