2021-07-09
任食任飲兩小時串燒放題($208),論食物質素、上食物速度、火力、清潔度,整體係非常好嘅用餐體驗,可以形容為物超所值😊✅串燒爐火力強勁: 限時下非常重要嘅一點!串燒爐火力令人滿意,容量同時間放到10+串,絕對食得飽。轉鏈行得順,唔會kick kick,其實睇相都睇得出爐具好新淨👍🏻✅食材大小適中: 店家細心將每款每串食材,都切割整齊,均勻大小符合串燒轉動時所需嘅空間,唔會撞到隔離,又唔會每串佔用太多位置😀食材拮得穩固,夠實淨,唔會一路燒一路自轉🤣✅推介食材: M6和牛牛柳固然係重點😌但紐西蘭牛西冷更有驚喜!油脂豐富肉質嫩滑☺️配海鹽食係正嘅!牛舌軟腍🤤一流豬五花一層肥一層瘦😎香而不膩焦香雞軟骨、墨魚咀超爽脆🤫爆醬芝士腸😬魚肉年糕煙韌口感好好😚燒燒賣國民小食無得輸啦🤩燒菠蘿juicy豆卜燒到脆卜卜原來好正🤪粒粒雞蛋仔 最愛之一 🥳 中心柔軟嘅雞蛋糕無得彈!棉花糖燒到黃金色 溶化之後黏口嘅糖漿口感❤️✅環境乾淨+無煙燒烤:爐具餐具新淨又乾淨,枱凳地下無痴笠笠,以上全部都好重要🤓抽氣好,同時呢款屬於係無煙燒烤,唔會食完成身一陣味🥰✅多款味粉+醬汁: 燒汁建議邊燒邊塗上蔬菜類食物至於丸類我就鍾意點
✅串燒爐火力強勁:
✅食材大小適中:
✅推介食材:
牛舌軟腍🤤一流
豬五花一層肥一層瘦😎香而不膩
焦香雞軟骨、墨魚咀超爽脆🤫
爆醬芝士腸😬
魚肉年糕煙韌口感好好😚
燒燒賣國民小食無得輸啦🤩
燒菠蘿juicy
豆卜燒到脆卜卜原來好正🤪
粒粒雞蛋仔 最愛之一 🥳 中心柔軟嘅雞蛋糕無得彈!
棉花糖燒到黃金色 溶化之後黏口嘅糖漿口感❤️
✅環境乾淨+無煙燒烤:
✅多款味粉+醬汁:
燒汁建議邊燒邊塗上蔬菜類食物
至於丸類我就鍾意點「韓式梨汁燒烤醬」
味粉可隨喜好自己落,有味椒鹽/辣粉/海鹽
✅飲品及甜品:
罐裝汽水、包裝果汁、樽裝茶、少見嘅鴻福堂系列🤫店家亦有提供手調飲品,試過凍手調白桃烏龍,幾好,清香消滯帶微甜。每人有一杯名牌雪糕🍦