2012-06-23 664 浏览
A问我, 喂, 你乜鬼食物都影,无唔无聊D呀, 我话用来写openrice 的,A沉默了, C就话,如果唔系靠我LEE D人去写,你就唔会,谂唔到食咩时search openrice la 。A当堂再沉了一沉。。。。 hahahahahahhahahahahahhah 就是这样, 再难一路打, 一路谂, 一路回顾回味.......我都要写下去 !!! (要斗一篇真系好辛苦丫, 我野字又唔叻,又成日打打下delete 左)好, 入番正题, 其实有好多食肆, 平平冇其, 行过你都唔会醒起入去食,在OR见到都不会特登按去看看worth 唔worth 去食, 好在唔知边个发现LEE D GB渠道,另人可以尝试下不同的食店.... 是次是大阪王将的饺子set lunch !! 有沙律、汽水或味噌汤、拉面或饭、同主棻饺子6只饺子贴在一起的饺子,半煎饺子, 皮薄而脆, 馅唔错, 几好, 其实单单吃这个都饱了一半, 平日的lunch time 好旺场wor, 几乎没有一个吉位, 但好快唔到5mins ,就有位了, heheheh 我们2口子叫了一拉面一王将炒饭,份量好似炒饭>拉面 DD两样
A问我, 喂, 你乜鬼食物都影,无唔无聊D呀,
我话用来写openrice 的,A沉默了,
A当堂再沉了一沉。。。。

hahahahahahhahahahahahhah

但好快唔到5mins ,就有位了, heheheh

我们2口子叫了一拉面一王将炒饭,

份量好似炒饭>拉面 DD

两样都是招牌来的, 果然味道都好稳打稳扎, 唔错唔错,

炒饭一D都不油腻, 用料平均分布, 未见一 FUT是漏炒,

拉面上只有一块叉烧, 不过味道都OK, 有足够的芽菜, 拉面是幼切的, 都唔系太差姐.... 我本人觉得都合格

加上沙律和汽水, 好饱饱ah ,

$30元午餐, 水准合格, 还去边度揾吧 ?!

由于店员都应接不下, 故你都系唔好要求有完美的service la ,

登佢地辛苦 !!!
用餐优惠
团购