2018-08-04
今日早放工 去咗試食呢間雲吞出名嘅鋪頭—麻辣·茶·雲吞 🍲一入到去 環境非常舒服 座位好似食迴旋壽司咁 又有歌聽 自己一個黎好優閒☺️ 一坐低叫咗杯羅漢果水 香煎芝心雲吞同雲吞撈麵🙌🏻 下午茶既價錢都好平 見餐牌都係$20幾蚊 好抵!羅漢果水飲落感覺好天然🥤 唔太甜 同埋餐廳食物比較入味 食完再飲返啖真係好清新😍 我好中意佢隻杯😋另外試左老闆娘特登推介既雲吞🥟 果然係出名主打 炸到外脆內軟又唔太油 入面仲有好香芝士味🧀 真係好特別 同好好食! 另外仲叫咗一個雲吞麻醬撈麵🍲 有花生蔥同菜既配菜 麻醬好香好重 撈麵食真係好好味 上面既雲吞同之前既唔同 果然呢到係出名雲吞 呢隻啲肉好多汁 皮又薄 好似小籠包咁 🤤 另外要講一講嘢就係佢既位置 雖然位置有啲遠但係真係值得去試嘅 佢既雲吞真係好好食
另外要講一講嘢就係佢既位置 雖然位置有啲遠
但係真係值得去試嘅 佢既雲吞真係好好食