2024-01-31
呢間拉麵應該好多人都聽過,所以搵咗日平日又過咗去食,質素都仲keep到,豚骨湯底夠哂濃之外又抵食😂1️⃣咖喱叉燒肉飯叉燒肉好鬆脆!厚薄適中、肉質軟腍、肥瘦均勻 !食落無油益味,肉質亦都保持到水份,唔會太乾!咖哩係微辣甘口,幾有鰵喜一個女仔自己食晒成個餐都幾飽!絕對係抵食自選🤭2️⃣味噌雞扒拉麵舖頭其中一個招牌係味噌雞扒拉麵,一食就愛上,雞扒唔肥唔瘦,燒得好香食哂幾塊都唔會覺得膩,湯底係以豚骨同埋醬油熬製而成,濃郁又有層次感,令人難以忘懷,拉麵本身都煮得恰到好處,入口即化,如果你鍾意濃厚嘅湯底同蔥味,呢間係你必試嘅一間😄3️⃣芒果雪花冰刨冰淋上芒果汁,刨冰中閰嘅餡料有嚟自菲律賓呂宋芒嘅鮮芒果肉粒,味道酸酸甜甜,清涼開胃😍4️⃣芋香芋泥芋泥甜味充分特出,鮮甜有啖啖芋頭香,味道香濃😋5️⃣芒果啫喱冰冰因為冰涼口感即時降溫,而且味道仍然保持濃濃的果香,甜蜜的芒果味在口中溶化,真是一大享受😎
芋泥甜味充分特出,鮮甜有啖啖芋頭香,味道香濃😋
5️⃣芒果啫喱冰冰