几年前仲系中环一间小店个时食过几次 好中意佢地既cocktail🍸同pizza🍕之前知道要结业觉得好可惜🥺宜家系铜锣湾开番! 大好多同多左食物款式🤩同朋友食得好满足🥳但原来lunch同dinner menu唔同 dinner冇我地想试既tiramisu latte同沙嗲牛肉croffle😢🍳🥐𝐄𝐞𝐥𝐄𝐠𝐠 $118转战呢款croffle🥳鳗鱼肥美 劲多滑蛋🥰唯一可惜系croffle比滑蛋同酱汁焗到腍左 但避免唔到😆整体好食👍🏻🧀🍕𝐐𝐮𝐚𝐭𝐭𝐫𝐨 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐠𝐢 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 $148痴线劲多芝士🤯仲可以拉丝 芝士仲厚过个批🤩咸香味十足! 批边软熟 神奇地就算冻咗食芝士都冇变硬 批仲系软林林😳😝🖤🍝𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 $168有带子, 蟹肉, 蟹籽✨墨汁意粉 食到我地个嘴黑晒👄😂相对普通👌🏻🦀𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐚𝐤𝐞 $98一致认同有惊喜 系炸蟹肉波波 够香脆 全部都系蟹肉😋🐔𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 (𝐒𝐚𝐥𝐭 & 𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫) $88就系热辣辣既炸鸡翼😆👌🏻🍮𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $68味道不错👍🏻浓咖啡味重蛋香 中间系一层

墨鱼汁意粉
EelEgg

🍳🥐𝐄𝐞𝐥𝐄𝐠𝐠 $118

四式芝士pizza

🧀🍕𝐐𝐮𝐚𝐭𝐭𝐫𝐨 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐠𝐢 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 $148

🖤🍝𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐈𝐧𝐤 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢 $168

Mini  crab  cake,  chicken  wings
🦀𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐚𝐤𝐞 $98
一致认同有惊喜 系炸蟹肉波波 够香脆 全部都系蟹肉😋

就系热辣辣既炸鸡翼😆👌🏻

Tiramisu
🍮𝐀𝐥 𝐅𝐨𝐫𝐧𝐨 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $68
味道不错👍🏻浓咖啡味重蛋香 中间系一层索满espresso既lady finger同一层硬脆既lady finger本人🤣几特别竟然两样口感都有 overall ok!🤤👌🏻

🍋🍹𝐅𝐚𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 $78
💜🍸𝐎𝐥𝐝 𝐓𝐨𝐰𝐧 $𝟕𝟖
🍍🍹𝐅𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠𝐨 $𝟖𝟖
Mocktails全部都几好饮 酸甜开胃 送炸物starter一流👍🏻😝
墨鱼汁意粉
EelEgg