2019-12-02 586 浏览
同男朋友今个月拣左呢间餐厅黎庆祝我地嘅小纪念日我之前去食过佢同系列嘅另一间叫野玩山店 不过好似结左业入到去个staff就同我地讲当日7点半前离座可以有8折 反正我地之后要睇戏 咁都几好总共order左3样野食首先系个沙律 都几fresh 少少惊喜位系佢底下有一块番茄味嘅 类似jelly口感嘅蒟蒻(?) 几特别 温泉蛋好好味之后叫左个海鲜馅饼 呢个好推介 海鲜食落去都几新鲜 唔会好重雪味 佢有3款sauce喺隔离比你点 我最爱牛油果仲叫左一个鱿鱼圈 呢个就比较失色啦 鱿鱼冇乜味 炸粉又偏厚 可以唔试我地仲叫左两杯饮品 男朋友叫左一杯Smoothie(红菜头 奇异果 柠檬汁 蜜糖 ~ $68) 甜甜地几好饮 本身惊红菜头啲味会好怪 但变左smoothie又唔错我𠮶杯系天然蝶豆花伯爵茶tonic($78) 呢杯就中中等等啦 伯爵茶味都几香 不过我觉得smoothie特别啲总结都系几好嘅体验 偶然想食下健康野嘅话 呢间系唔错嘅选择
同男朋友今个月拣左呢间餐厅黎庆祝我地嘅小纪念日
我之前去食过佢同系列嘅另一间叫野玩山店 不过好似结左业