2009-08-28
放假想悠閒地食個lunch buffet,上網見openrice有八折coupon,所以決定來試下!食物唔算多款式,不過以lunch來說都算ok魚生得三文魚一款,都幾新鮮肥美壽司有三文魚、曼魚、北寄貝、加州卷等等,d 飯好大舊,食多兩舊都飽晒海鮮就有凍蝦、藍貝同龍蝦仔,我只食過藍貝,都ok鮮味沙律有兩、三款,冇我喜歡的薯仔沙律,所以我冇食,老公話個雜果沙律好好味,但我自己就冇試熱葷有大約6、7款,印象比較深刻的有焗蟹蓋、章魚小丸子、海南雞、炒飯等,味道不過不失啦~燒牛肉幾淋,d汁幾好味,薄薄一塊食完唔會太飽有港式車仔麵counter,不過我怕太飽冇食到甜品方面,放在桌上的cake有三、四款,有cheese cake、黑森林等等,味道就很一般,不吃也不可惜。即叫即整的pancake就很好了,夠熱,又可以自選配料,唔錯唔錯。雪糕都很好,有movenpick同dryers我本人比較喜歡movenpick,好滑好香濃,我食左好多杯~這個lunch buffet是有任飲的,飲品都有好多款式,除了奶茶、coffee、lemon tea外,還有橙汁和兩款類似思樂冰的東西。8折之後大約$120一位,以
食物唔算多款式,不過以lunch來說都算ok
魚生得三文魚一款,都幾新鮮肥美
海鮮就有凍蝦、藍貝同龍蝦仔,我只食過藍貝,都ok鮮味
燒牛肉幾淋,d汁幾好味,薄薄一塊食完唔會太飽
有港式車仔麵counter,不過我怕太飽冇食到
雪糕都很好,有movenpick同dryers
8折之後大約$120一位,以這個價錢來說,我覺得ok啦,唔太差亦唔可以expect好好