招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$25,000-$28,000
月薪
更多好工 (10)
连续两日去左两间旗鼓相当既连锁🅲🅰🅵🅴 ✧(≖ ◡ ≖)𝟚间都有一定历史 而且𝟚间都可以用电话落单(唔系对电脑落单反感 只不过唔钟意因为有呢个sʏsᴛᴇᴍ而ᴄᴜᴛ人手(ー`′ー)’ )地方大 可以睇到外面既街景 冷气太猛 我地几个女仔都唔记得带外套 想调位 员工有礼貌解释我地个位已经算唔冻 我地想要暖水佢地都有立刻比个🄼🄴🄽🅄好厚 有介绍牧羊少年既历史 亦有介绍到会既菜单 饮品既页数好似多过食物 有好几款攞过奖既咖啡 (๑•̀ㅂ•́)و✧立刻试下先 ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 小食拼盘 $𝟙𝟝𝟠有𝟞款小食 𝟜个人食都够 不过要小心个烟辣肠有啲辣 我要即刻饮多几啖水🌶️🥵有𝟛个酱可以配搭多种口味 ლ(´ڡ`ლ)素食早午餐 $𝟙𝟚𝟠健康又饱肚之选(¯﹃¯) 个𝔞𝔩𝔩 𝔡𝔞𝔶样靓又有营养价值 有蛋有蔬菜有乳酪 个日本南瓜仲烧得好好𝓗𝓸𝓵𝓲𝓭𝓪𝔂 𝓶𝓮𝓷𝓾 牛肝菌日本南瓜长通粉 $𝟡𝟠适合素食人士南瓜刚刚好𝟜个人每人一旧 加埋啲菇菇(牛肝菌) 呢个配搭不错呀(・ิω・ิ)姜烧黑糖咖啡(热)$𝟞𝟚我记得之前去牧羊少年都饮过呢一款 因为餐厅好冻 谂住饮下姜味既热饮 暖一暖身 次次饮都最后都

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰

小食拼盘 $𝟙𝟝𝟠
有𝟛个酱可以配搭多种口味 ლ(´ڡ`ლ)

素食早午餐 $𝟙𝟚𝟠

𝓗𝓸𝓵𝓲𝓭𝓪𝔂 𝓶𝓮𝓷𝓾
牛肝菌日本南瓜长通粉 $𝟡𝟠
适合素食人士

姜烧黑糖咖啡(热)$𝟞𝟚
我记得之前去牧羊少年都饮过呢一款 因为餐厅好冻 谂住饮下姜味既热饮 暖一暖身 次次饮都最后都会吓亲 Σ( ° △ °)点解饮到锦多渣既 但系呢杯咖啡系新奇有趣既

同伴们有叫到其他咖啡 拉花好靓
见到牧羊少年有一直进步 一直创新同其他香港既咖啡店唔同 欣赏佢背后花嘅心思同心力٩(๑ᵒ̴̶̷᷄ᗨᵒ̴̶̷᷅)و

ᴮᵗʷ
我地有唔食牛同鱼既人 (๐•̆ ·̭ •̆๐)所以唔系好多选择可以拣 不过员工好ᴺⁱᶜᵉ 比起荳子 我情愿拣员工好既餐厅 我同朋友食饭都系想聚下旧 食物系其次 最紧要系开心