2024-02-22 187 浏览
朋友话想食花胶鸡汤,我第一时间就谂起鲜入为煮啦,因为之前系旺角食过好正,已经好耐冇食过,所以今次一于带朋友嚟尖沙咀呢间试吓,试吓吾同既食物,今次都好有惊喜🤩足料鲜甜浓汤花胶鸡汤火锅花胶鸡汤超级浓,完全食得出系真材实料煮出嚟嘅汤底,鸡同埋花胶用极长时间熬制出嚟嘅金黄色鲜鸡汤,花胶一啲都吾腥,食落仲好爽口,鸡亦非常嫩滑,每饮一啖汤都系鸡同花胶味,饮完劲暖身,店员亦都会好细心将入边嘅鸡用同花胶铰剪分做一嚿嚿,方便我地食👍🏻澳洲和牛牛展肉用牛展肉打边炉真系第一次,食落去牛味重又吾鞋,细细块食落去岩岩好原条贵州野生竹笙王每一条都好大条,竹笙吸收哂鸡汤既精华,食落去又可以饮埋啲汤又爽口中山脆肉鲩鱼片鱼片超级新鲜,食落去脆卜卜,一啲都吾腥芝士牛丸牛丸入面包住重重芝士,完全系食到好重牛味,吾系外面买好硬个啲牛丸牛骨汁浓汤牛丸(爆汁)入口啲牛骨汁爆哂出黎,成口都系牛骨汁既味道,超级正,食落仲要有小小牛筋位,口感非常丰富饮品巨峰提子梳打/蜜桃特饮

足料鲜甜浓汤花胶鸡汤火锅

澳洲和牛牛展肉

原条贵州野生竹笙王

中山脆肉鲩鱼片
鱼片超级新鲜,食落去脆卜卜,一啲都吾腥

芝士牛丸

牛骨汁浓汤牛丸(爆汁)

饮品
巨峰提子梳打/蜜桃特饮