餐厅: 駟馬拖車潮州飯店 (東九匯)
资讯:

2023-07-29 1316 浏览
喺牛頭角附近返工嘅朋友有福了,終於有一間好食嘅茶樓響牛頭角,午飯時間,請早啲去拎位,或預先book定,如果唔係,都幾大機會要等位。茶樓環境都可以,枱與枱之間有少少迫,但係都唔會影響到食嘢,大部份嘅枱都有自助茶水機,我自己就覺得幾方便,始終你叫得啲伙記,自己都已經做咗🥴每張枱佢都有一碟酸菜,佢嘅酸菜唔會太酸,有少少甜甜地,好醒胃,如果唔鍾意食酸菜嘅朋友,可以request換花生,不過個人覺得酸菜好食啲😋佢啲點心係即叫即蒸,送到上嚟嘅時候,真係熱辣辣,出晒煙。。
佢啲點心係即叫即蒸,送到上嚟嘅時候,真係熱辣辣,出晒煙。。
餐前小食
蒜香鮮蝦春卷