2024-03-22 1643 浏览
好耐冇食过烧肉😍一食就要食最高级澳洲M5和牛套餐,牛肉嘅质素真系靓㗎。佢哋嘅装修好新净坐得阔落,更加重要嘅系佢哋嘅抽油烟机系统做得好好,食完都唔会觉得好大浸油烟味,实在太好啦!澳洲M5和牛脂肪同肉嘅比例呈雪花,未烧熟都知好食,肉味浓郁,不断食呢个先至有回本嘅感觉😀烤帆立贝同样都系重点推介,牛油好般配,粒粒都好大只,钟意加少少柠檬汁落去更加鲜味。牛舌芯超好食,记得唔好烧得太熟,如果唔系就会韧,仲有少少粉红色就系最靓,入面咬落去香软牛味重。安格斯牛小排同样都系雪花级数,但系佢嘅肉味会比较香浓,油脂冇咁重,总之都系好食!海鲜方面仲有生蚝、大虾,有丰富蛋白质点样食都唔肥,鸡爽肉好特别,咬落去爽口一啲都唔鞋,非常之推介!牛舌都好吸引,薄薄一片,烧一阵就食得,牛肉味香浓。自助区仲有台式虾干拌饭,首先加好多紫菜、虾干、葱花,再加埋卤水汁真系超好食!!!餐厅仲提供唔同既蔬菜,记得一定要食烧菠萝暖笠笠好甜好好味,仲有多款饮品任饮,电话落单仲有红肉火龙果茶,底部有粒粒火龙果好好味😋饮咗佢哋新出嘅蓝莓果茶冷泡茶,有少少甜味又有水果香解腻就最啱!最后有甜品或者系芋圆仙草,来食台湾嘢一定系拣仙草😀

• 严选牛舌芯
  • 澳洲M5和牛