顶顶好食的牛丸!咬落去,每一啖牛肉鲜香弹牙,麻麻哋的弹性,好似在口里跳舞咁!而啲牛丸嘅皮薄肉厚,汤底清甜过人,饮一啖热辣辣嘅汤,亦同样清新顺滑,真系畅快!贡丸就略输半筹,唔够啲牛丸咁有口感,但都算过得去,唔会拖嘞后腿。面条就真系叫做爽滑得滞,一条条分明,无一粒面条系黏在一齐,每嚼一口都感觉到手工嘅匠心。饮完汤,饱足感极致,完全无一丁点失望。餐厅环境嘅话就简单实在,唔会洋气,但就真心新鲜卫生。唔止咁,店员间嘅互动都非常有趣😂,听住佢地嘅家长里短,不知不觉就食完晒一碗!这里个味道,同人情味,都一样非常滋味!路过千万唔好错过,味觉同听觉都会得到满足嘅食堂,就系生记!下次再嚟,我一定要试埋其他款式!🍜👍🧧