2020-10-06 809 浏览
好荣幸吴生带我去食好西!今次呢餐真系十分满意!呢个温泉蛋大啡菇真系不得了!劲Juicy呀!一切开,啲蛋汁流晒出嚟,果下真系哗哗声!仲要加埋芝士,口感真系劲丰富!而另一个小食炸蕃薯条都一样有惊喜!上枱果阵仲热辣辣,仲炸到外脆内软,啱啱好!蕃薯味香甜,最估唔到竟然系配黑松露沙律酱,超正!一场嚟到,无理由唔试下慢煮菜式!主角之一嘅法式油封鸭髀,净系卖相已经好吸引!真系估佢唔到肉质仲要咁幼嫩,就算连皮食都真系一啲都唔油!味道亦啱啱好,唔会太咸!啖啖肉,真系好爽!另一主角烟烤猪仔骨又系无得输!完全唔韧唔鞋口,入口软腍,肉质一样咁幼嫩,慢煮真系唔同啲!烧烤酱又够晒惹味,绝对系食多一份都仲得!唔好话嘢食,连嘢饮质素同样咁高!呢杯荔枝接骨木花特饮,成粒荔枝放系上面,劲吸睛!荔枝再加上花嘅香味,好清新!而另一杯热情芒果特饮,饮落酸酸甜甜,劲开胃!入面仲有好多芒果粒,粒粒都大大粒!包你过足口瘾呀!我地食完行去搭车果阵,见到原来佢普庆坊都有一间!咁大家可以睇下边间就脚啲啦!
好荣幸吴生带我去食好西!今次呢餐真系十分满意!

炸蕃薯条

16小时美式烟烤猪仔骨

荔枝接骨木花特饮

热情芒果特饮

2020-10-04
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
炸蕃薯条