🌸#girlsfoodies大角咀#girlsfoodies西式 🌸【💛 #GF_List 】⭐評分: 8.5/10——————————————————本身以為係劣劣港式西餐🥹點知!!太surprise了me,點解大角咀咁多好嘢食,我係咪要搬去大角咀了🥹——————————————————
▪️ 明太子櫻花蝦配青瓜絲扁意粉 $138▪️ 原隻軟殼蟹龍蝦汁蟹肉海鮮意大利飯 $198▪️ 山楂玫瑰梳打 $42 | 蝶豆花玫瑰梳打 $42主食唔係好大份,但真係幾好食(嗚),嘢飲就又大杯又好飲🥹!係咪二世祖所以豪爽啲青瓜絲配明太子,真係問哂號,但佢又無乜違和感,呢下癲。明太子醬非常濃稠,加埋櫻花蝦鹹香,扁意粉幾有咬口,捲起一揪隊落口食,好幸福的感覺!(/ω\)軟殻蟹手板咁大隻,一切開⋯即刻流黃色嘅膏,肥到癲,飯粒偏硬身,索哂龍蝦汁嘅鹹鮮味,但唔會太鹹,蟹肉超級多,對得住個價錢山楂玫瑰梳打係高啤酒杯size⋯我哋坐吧枱要企起身飲⋯飲落係有氣版嘅山楂餅😂!蝶豆花梳打甜度無得較,但都冇過甜,開心開心🫶🏻見網上有人話太漏,但鍾意食有汁嘅嘢的我幾like⋯( ᐛ ,可以翻啅!✨ 二世祖 ✨📍 大角咀福全街18
【💛 #GF_List 】
⭐評分: 8.5/10