2023-02-12 30 浏览
铜锣湾登龙街食街一向都系好多人既饭脚点因为好多唔同餐厅都系个条街🤣近排就见到有好几间都转左而呢间韩国餐厅系新开就去试下😌唔想等位想叫外卖仲可以预先系网上order🛒-Dinner Set 2人餐 $499包左劲多野有Salad/Pizza/炸鸡或者意粉/饮品🥹食到个个都饱到要打包走😂-Salad呢个Salad份量比我想像中大😂但都好既因为食太多芝士会觉得腻到时又食下沙律菜中和下🤣-Pizza芝加哥Pizza可以拣双拼!小编决定拣d平时少见d既香芒大虾同蟹肉乐园味😌不得不赞个Pizza系超级拉cheese岩哂芝士控😋个pizza皮都好特别似系用左黑糖整啡啡黑黑咁食落甜甜地🤣-炸鸡炸鸡都有4只味拣但就冇得双拼🤣有蜜糖芥末/双重芝士/甜酸/经典甜辣!蜜糖芥末配炸鸡系最夹因为个芥末味好fresh冇咁易觉得腻😂炸鸡完全冇骨而且肉质juicy不过略兼个脆浆太多🤔-蓝乳酸特饮/冻柚子蜜蓝乳酸其实唔系柠檬味都系乳酸味😂但几解腻酸酸地😋

Salad

Pizza

炸鸡

蓝乳酸特饮/冻柚子蜜
蓝乳酸其实唔系柠檬味都系乳酸味😂但几解腻酸酸地😋
2023-02-07
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 蜜糖芥末炸鸡(半份)